Nudimo Vam kompletno rešenje za viziju Vašeg raja

Projekovanje, podizanje i održavanje dvorišta i vrtova. Sistemi za zalivanje. Fontane, potoci, jezera i biotopi. Rasadnik. Tepih trava. Fudbalski tereni.

KOMPLETNE USLUGE UREĐENJA I ODRŽAVANJA

Obezbeđujemo kontinuirano održavanje vrtova koje uključuje košenje travnjaka, đubrenje u proleće i jesen, čišćenje, provetravanje, sejanje, malčiranje, oivičavanje, zdravstvenu zaštitu biljaka, negu, zaštitu i orezivanje stabala i žbunova.

Takođe projektujemo i postavljamo instalaciju zalivnih sistema, uključujući šetališta, stepeništa, potporne zidove, staze, sadnju, presađivanje, postavljanje sistema za navodnjavanje, postavljanje tepih trave i još puno toga.

Projektovanje

Bela Flora se godinama uspešno bavi projektovanjem vrtova, parkova, okućnica, fudbalskih terena i ostalih zelenih površina… Naši projektanti su licencirani za projekte u hortikulturi

Uređenje vrta

Na osnovu projekta uređujemo i gradimo vaš vrt – dodajući elemente kao što su alpinetumi, staze, fontane, biotopi, potporni zidovi, sistemi za zalivanje…

Održavanje vrtova

Održavanje vrta: nega biljaka i travnjaka u vrtu, održavanje zaalivnog sistema u vrtu, fontana i biotopa, prihrana biljaka, košenje, orezivanje, zaštita…

Sistemi za zalivanje

Automatksi zalivni sistemi – od projektovajna do izvođenja radova i postavljanja. Potrebna količina vode, ravnomerno raspoređena je neophodan uslov za zdrav i lep vrt.

Vodene površine

Fontane, potoci i jezera oplemenjuju vrt i daje veoma prijatan osećaj tokom cele godine a posebno u vrelim leznjim mesecima. Ukoliko se odlučite imamo puno predloga za Vas.

Rasadnik

Posedujemo sopstveni rasadnik a biljke koje sadimo su vrhusnkog kvaliteta, i što je najvažnije zdrave tako da je njihov prijem garantovan.

Tepih trava

Mi smo proizvođači gotove tepih trave ili trave sa busenom i već duže vreme postavljamo širom Srbije i regiona.

Fudbalski tereni

Bela Flora je generalni uvoznik mašina specijalizovanih za održavanje travnatih površina marke “Redexim”. Ove mašine se dugo jedine koriste za održavanje terena Fifa i Uefa.

GALERIJA

O NAMA

Bella Flora se može pohvaliti velikim brojem uređenih vrtova, javnih površina i stadiona. Pored velikog broja privatnih vrtova u Beču izdvajamo neke od izvršenih radova:

– Stadion OFK “Beograd” – Beograd
– Stadion FK “Partizan” – Beograd
Golf teren “Ada Ciganlija” – Beograd
Stadion FK “Sloboda” – Užice
SC “Palisad” – Užice
Sloga – Bajina Bašta
FK “Napredak” – Kruševac
FK “Grbalj” – Kotor
FK “Mogren” – Budva
Perućac
Hotel “Predejane” – Predejane
FK “Jagodina” – Jagodina
Hotel “Koliba” – Grza kod Paraćina
Moravska noć – Svilajnac
Kolor Press – Lapovo
Autocentar Zdravković – Svilajnac
OFK “Jagodina” – Jagodina

KONTAKT  D.O.O. “Bella Flora “

  Buljane kod Paraćina
  Bore Petrovića 12
  Telefoni:   + 381 35 8817 304
  Mob:  + 381 64 854 17 67
  + 381 64 854 17 68
  Fax:   + 381 35 569 260
  E-mail:  info@bellaflora.rs

  PIB:         104257862
  Žiro račun: 205-103317-52
  Komercijalna Banka – Paraćin