Bella Flora D.O.O.
Home
Mapa sajta
E-mail
Hortikultura

 
 
Dobrodošli na sajt

D.O.O. Bella Flora iz Paraćina

Delatnosti koju razvija Bella Flora je pre svega projektovanje, postavljanje i održavanje travnjaka, vrtova i ostalih zelenih površina.

Mi se pored toga bavimo maloprodajom i veleprodajom proizvoda za upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji, a to su prvenstveno: semenska roba i sadnice, mineralna đubriva, sredstva za zaštitu bilja, folije, supstrati i ostalo...

Uredjenje travnjaka i zelenih površina

Stručnost i oprema kojom raspolažemo, kao i veliko iskustvo garantuju kvalitet i estetiku koja je prepoznatljiva kod svih naših klijenata a neki od njih su:

Stadion OFK "Beograd" - Beograd, Stadion FK "Partizan" - Beograd, Golf teren "Ada Ciganlija" - Beograd, Stadion FK "Sloboda" - Užice, SC "Palisad" - Užice, Sloga - Bajina Bašta, FK "Napredak" - Kruševac, FK "Grbalj" - Kotor, FK "Mogren" - Budva, FK "Kolubara" - Lazarevac, FK "Šumadija" - Aranđelovac, FK "Zrinjski" - Mostar, FK "Široki brijeg" - Široki brijeg, FK "Velež" - Nevesinje, FK "Grbalj" - Budva, FK "Arsenal" - Tivat, FK "Ulcinjska rivijera" - Ulcinj, Perućac, FK "Jagodina" - Jagodina ...


detaljnije
Mašine za fudbalske terene


Za Srbiju i Crnu Goru “Bela Flora” je generalni uvoznik mašina, koje su specijalizovane za održavanje travnih površina marke REDEXIM. Ove mašine su vec dugo jedine koje se koriste za održavanje fudbalskih terena pod pokroviteljstvom FIFA i UEFA (Evropska, svetska prvenstva, Azijski, Africki i Južno Americki kup, kao i Olimpijske igre. Bella Flora je lider u izgradnji i održavanju fudbalskih terena u Srbiji i regionu, što naša referentna lista i dokazuje.

detaljnije
Sertifikat privredne komore Srbije


Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.


© 2011 bellaflora.rs
Sva prava zadržana
Provera šablona | Hortikultura | Veleprodaja | Maloprodaja | Galerija | O nama | Kontakt